Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:


Voorafgaand aan de behandeling wordt via een vragenformulier een uitgebreide anamnese gedaan. Eigenaar zorgt ervoor dat alle gegevens, gevraagd door EquiNardo, die van belang kunnen zijn voor een goede behandeling, eerlijk worden verstrekt.

Behandelaar voert opdracht naar beste inzicht en vermogen uit. Zij is niet aansprakelijk voor het niet bereiken van het, door klant beoogde resultaat. EquiNardo kan geen resultaat garanderen, wel uiterste inspanning om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Advies is gebaseerd op uw paard en dient niet gedeeld met en opgevolgd te worden door anderen.

Lymfedrainage behandeling en/of voedingsadvies voor uw paard geschiedt op eigen risico.

Daisy van Velzen en haar bedrijf EquiNardo is voor geen enkele vorm aansprakelijk tijdens, voor en na een behandeling of voor gevolgen voor het paard na de behandeling. Eigenaar geeft toestemming voor behandeling, weet wat dit inhoudt en zorgt ervoor dat behandelaar veilig kan werken.


In sommige gevallen is samenwerking met uw dierenarts noodzakelijk. Eigenaar stemt ermee in dat behandelaar contact op mag nemen met dierenarts en/of andere specialisten wanneer dit in het belang is van het paard. Besproken informatie zal met uiterst respect en vertrouwen behandeld worden.


EquiNardo stelt geen diagnoses!

Een behandeling van EquiNardo is geen vervanging van reguliere behandeling van een dierenarts!

Raadpleeg bij klachten voor medische behandeling altijd eerst uw dierenarts!